Vasil Mitev

Васил Митев

Experience: 27 години
Biography
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталния маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.
Personal Information
🙋‍♂️ Здравейте,
Както вече знаете, аз съм кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС в изборите за Парламент.
🤝 Приех поканата да се включа в силния отбор на ГЕРБ #Хасково, защото като млад и амбициозен човек, искам да бъда полезен. Вярвам, че политиката не е „мръсна работа“. Политиката е сферата, в която се разрешават проблеми и се поставят стратегически цели. А сега пред нас, българите, стоят небивали предизвикателства, които можем да преодолеем само, ако следваме свой обединяващ национален идеал. Затова аз съм в отбора на ГЕРБ, защото тук младите хора участват активно в политическия живот на България. ГЕРБ доказа, че може да се справя с кризите и да извежда страната и хората на пътя на стабилността, спокойствието и развитието.
След края на управлението на ГЕРБ, България е в тотален #хаос, инфлацията ни е двуцифрена и цените растат всеки ден. Горивата стигнаха рекордните 3.90 лв/л, и на всеки литър гориво ни грабят с по 1 лв. Газът достигна също рекордни цени, но вместо управляващите да реагират адекватно на ситуацията и да осигурят доставките за България от алтернативни източници на достъпни цени, те създадоха схема с посредници и ощетиха българския бизнес и хората с близо 30% надценка. Малкият и средният бизнес са пред фалит заради рекордните цени на тока, които са непосилни за тях. Но благодарение на ГЕРБ, бизнесът и обществените институции получиха компенсации за това.
Аз вярвам, че на 2 октомври ще надделее здравият разум. И ГЕРБ като най-опитна, доказала се партия ще бъде в основата на новото управление на България и ще ни изведе от множеството кризи, в които е въвлечена държавата ни. По-силни сме от хаоса на „промяната“.
💡 Моите приоритети:
✅ Бъдеще за младите хора:
Дългосрочна политика за цялостна дигитална трансформация на българското общество и бизнес към четвъртата индустриална революция, както и политики за по-добър живот и бъдеще на младите хора!
✅Образование:
Продължат добрите политики и практики в иновации, модернизации, програми и увеличаване на възнагражденията на заетите в образованието.
✅Дигитализация:
#Дигитализация на всичките държавни и общински институции, за да подаваме, издаване, получаваме и проверяваме всякакъв вид документи по електронен път, защото времето е пари.
✅Дигитална лична карта – eID:
Дигиталната лична карта ще помогне лесно да се верифицираме пред всички държавни, общински, здравни, частни институции и други.
✅Умни градове:
Умните градове ще допринесат за по-добър поток на трафика, по-добра енергийна ефективност и здраве, безопасни и сигурни градове, подобрена инфраструктура.
✅Киберсигурност и защита на личните данни:
За да бъдем изцяло дигитализирани се нуждаем и от #киберсигурност и защита на личните данни, защото с нарастващия брой потребители, устройства и програми в съвременният свят, както и с увеличения поток от данни, голяма част, от които са чувствителни или поверителни, значението на киберсигурността и защита на личните данни продължава да расте и трябва да бъде приоритет за националната ни сигурност!
Моята лична теза е, че истинската промяна идва от нас, младите хора, затова може да ме подкрепите с номер ✅24 и преференция за мен ✅110.
⏳ Бъдещето е приоритет! Гласувайте за младите…